top of page

"הבגדים בארון יותר מגניבים בזכותך"

  • תמונת הסופר/ת: lee wolf
    lee wolf
  • 17 בדצמ׳ 2022
  • זמן קריאה 1 דקות

אני כל כך אוהבת לקבל הודעות כאלה אחרי מפגשי ארון!

כשאני מגיעה ללקוחה הביתה, זה קודם כל אומר שיש לה הרבה בגדים, אבל חשוב מזה, זה אומר שהיא כבר לא כל כך נהנית מהם.

זה גם אומר לי שהיא אוהבת להתלבש, אבל שאולי קצת הלכה לאיבוד בדרך, או שקנתה רק "על הדרך" ופתאום שום דבר לא מסתדר…


אנחנו עוברות על הבגדים, מבינות מה מתאים למבנה שלך ולמי שאת כרגע, מה כדאי לשמור ואולי לתקן, ממה כדאי להפרד, איזה שילובים חדשים אפשר לעשות, איך מאזנים לוק וגם, מה אולי חסר ויכול לשדרג את המלתחה הקיימת.


יום שמתחיל מול ארון שבו השפע הפך לעומס מכביד ומבלבל, או תזכורת לטעויות,

בהכרח יהיה יום פחות מרים ולפעמים רק צריך עין חדשה ויד מכוונת כדי ל(הת)רענן, ל(הת)אוורר ולחזור להנות ממה שכבר בחרת לעצמך. ואיזה כיף זה כשדברים מתחילים להסתדר שוב.

תמונה של אישה בתוך ארון מסודר, לא רואים את הפנים שלה, רק בגדים צבעוניים תלויים, לידה תיקים ונעליים. לובשת מכנסיים שחורים, מכופתרת טוקסידו לבנה ואולסטאר מנומרות. לצד הודעה מלקוחה - הבגדים שהיו אצלי בארון פתאום נראים הרבה יותר מגניבים בזכותך!

תגובות


ISRAEL

bottom of page